BOSTADSTÖMNING

Vi tömmer dina utrymmen och forslar bort möbler och material du inte vill ha. Tömning av bostad, garage, förråd, källare, vind och andra lokaler. Vi löser såväl stort som smått.

 Ett större projekt där ett hus måste tömmas inför en flytt eller försäljning kan kännas övermäktigt.

- I vilken ände början vi? Tänker många.

Vi är vana att hantera situationen med respekt, där en livshistoria behöver rensas ut

och beslut tas. Vi kan vara både behjälpliga i hela processen, eller komma och hämta det som inte ska följa med vid en flytt eller sparas efter ett dödsbo.


Dalstugan erbjuder också flyttstäd, bärhjälp vid flytt och någon som kan utföra tunga lyft.

Inför en försäljning av fastigheten kan vi också ombesörja att trädgården hålls i trim inför fotografering och visning. Vi tar fram helhetslösningen som passar er!


Flyttstäd, trädgårdsskötsel och andra tjänster vi utför ger möjlighet till rutavdrag, även bortforsling för återanvändning ger möjlighet till visst rutavdrag. 

flyttstäd Ydre
Tömning av bostad Ydre
Hämta skärp Ydre

TRÄDGÅRDSARBETE OCH SNÖSKOTTNING

Klippa häckar, rensa rabatter och vårda prydnadsträd och buskar, trimma och vård och renovering av gräsmatta. Vi anlitas för all typ av trädgårdsskötsel. Även röjning av beten och motorsågsarbeten.


På vintern kan vi ombesörja snöskottning och halkbekämpning. Med snöslunga kan garageuppfarten snabbt bli fri från stora snömängder.


Vi gör såväl enstaka insatser som återkommande besök under säsongen.

Nyhet för 2023
Flisning av det egna trädgårdsmaterialet direkt på plats efter utfört jobb, för jordförbättring eller täckflis. Önskas bortforsling av trädgårdsavfallet löser vi naturligtvis det.


Beskärning Ydre
Beskära träd ydre
Klippa äppelträd Ydre

BESKÄRNING AV FRUKTTRÄD

Vad vill du med dina träd? Det är en bra fråga att ställa sig till att börja med. Det är avgörande för både när och hur träden sen vårdas och beskärs.

Behöver du hjälp i vården av dina fruktträd? Linnéa hos Dalstugan i Ydre är utbildad i hantverket och certifierad för beskärning av fruktträd.

BEMANNING

Bemanning till lokala företag främst i Ydre med tillfälliga behov av extra personal, inom däck, vaktmästeri, lastmaskinskörning och verkstad.